Mijn favorieten

Wij helpen u graag met het kopen van een woning.

U kunt vrijblijvend informeren door een email te versturen naar info@tenhove.nl 

Of u belt gerust voor een afspraak naar 0548-540868

 

Als aankoopmakelaar begeleiden en adviseren wij u bij het kopen van een woning, die bij een andere makelaar te koop staat. Daarbij zijn er twee mogelijke situaties:

1. U heeft uw droomhuis bij een andere makelaar te koop zien staan
Het bezwaar is vaak dat u zelf niet voldoende kennis heeft en emotioneel betrokken bent bij de aankoop van het huis. Daarom is het verstandig u door ons als aankoopmakelaar te laten bijstaan. Wij weten of de vraagprijs reëel is, de woning technisch in orde is en wat de mogelijkheden van het bestemmingsplan zijn. Namens u voeren wij de onderhandelingen om de beste prijs en verdere voorwaarden voor u te realiseren. Kortom, wij begeleiden u vanaf het bezichtigen tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis en ervaring bent u ongetwijfeld beter af dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert!
2. U heeft uw droomhuis nog niet gevonden

Informeer of wij iets voor u kunnen betekenen U kunt ook een mail sturen met wat uw exacte wensen zijn, zodat we doelgericht voor u aan de slag kunnen en houden u dan persoonlijk of via de e-mail op de hoogte. Zo kunnen we samen snel actie ondernemen. Uiteraard volgen we daarbij ook het aanbod van andere aanbieders in uw zoekgebied.

Wij kennen alle belangrijke ins en outs van deze regio: de plus- en minpunten van de wijken en de woningen, en de marktconforme prijzen. Met deze kennis zijn wij in staat u een goed advies voor de aankoop van uw woning te geven.

Vraag naar ons aantrekkelijke aankooptarief, al dan niet in combinatie met de verkoop van uw huidige woning. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uit hoe het allemaal in zijn werk gaat.

U kunt informeren door een email te versturen naar info@tenhove.nl 

Of bel gerust voor een afspraak naar 0548-540868