Taxaties

Uw taxatie uitstekend geregeld.


Contact opnemen

Heeft u een (NWWI) Taxatie nodig?

Ten Hove Makelaardij kan taxaties uitvoeren in een straal van 20 km hemelsbreed rondom ons kantoor. De voornaamste regio’s zijn:

- Gemeente Rijssen - Holten; 
- Gemeente Wierden;
- Gemeente Hellendoorn - Nijverdal. 

Ten Hove Makelaardij en Taxaties is gespecialiseerd in welke mogelijke taxatie voor uw woning dan ook. Met ruime ervaring zijn wij goed op de hoogte van de actuele, regionale situatie op de woningmarkt. Nadat onze taxateur uw woning heeft getaxeerd, kunt u binnen een paar dagen een professioneel taxatierapport verwachten. Deze is overzichtelijk, duidelijk en gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI keurt taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

De taxaties worden uitgevoerd door G.J. ten Hove, Makelaar-Taxateur onroerende zaken

- Beëdigd op 16-02-2000 te Almelo. 
- Lid van de makelaar-taxateurs branchevereniging VastgoedPRO lidnummer: 15316. - Ingeschreven in het register VastgoedCert te Rotterdam in de kamers:
- Wonen / MKB, onder nummer: RMT 07.121.2260
- Bedrijfsmatig Vastgoed, registratienummer: BV02.111.2397
- Landelijk Vastgoed, registratienummer: LV02.111.1106
- WOZ, registratienummer: WOZ 02.111.1152.

9.7

KlantenervaringenWat klanten over ons zeggen

Andries Slagman is een zeer gedreven, enthousiaste, klantgerichte makelaar die zijn vak verstaat. Hij denkt met je mee en neemt je tijdens het hele verkoopproces aan de hand. Geen vraag is teveel, appen, bellen, mailen, hij reageert altijd. Iedereen die graag zijn woning zorgeloos verkocht wil hebben, raden wij absoluut Ten Hove Makelaars uit Rijssen aan.

Een funda gebruiker, Dokter P. Oosthoekstraat 22

Taxatierapport aanvragen?Vul hieronder uw gegevens in voor het maken van een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms